Hemstädning

Att tänka på

Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp/spann, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor

Ni förbinder er inte till någon uppsägningstid eller bindningstid utan ni är fria att avsluta eller göra uppehåll tjänsten när ni önskar.

Betalning

Vi fakturerar en gång i månaden (10 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Så fungerar det

Vi inleder alltid med ett kundbesök, då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål. Det är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Vi dokumenterar ditt hem i en städbeskrivning och om du väljer att bli kund så kommer vi överens om antal timmar, veckodag och du är med och påverkar utformningen av vad du vill ska ingå. Då kvitterar vi också ut en nyckel.
Vi har som målsättning att ni får en och samma person tilldelad att utföra städningen hos er, undantag är t. ex vid sjukdom.

Städningen utförs varje, varannan eller en gång i månaden. Du väljer själv hur ofta du vill ha städning. Läs nedan om de olika paketen och vad som generellt ingår.

Liten (2 timmar/två gånger per månad)

Pris före RUT avdrag: 360 kr/Tim

Pris efter RUT avdrag för privatpersoner: 180 kr/Tim (720 kr/månad)

Stor (2 timmar/fyra gånger per månad)

Pris före RUT avdrag: 340 kr/Tim

Pris efter RUT avdrag för privatpersoner: 170 kr/Tim (1360 kr/månad)

Alla priser ovan är inklusive moms.
Framkörningsavgift tillkommer för objekt utanför Laholm tätort med 25 kr per mil.
Obs! Framkörningsavgift kan inte inkluderas i skattereduktionen.