Det finns fördelar med att välja Jelia Care som anordnare

Det enkla med Jelia Care är att du bestämmer. Du bestämmer när och hur du vill ha din personliga assistans för att ditt liv ska bli som du önskar. Det som är viktigt för dig i livet är viktigt för oss. Välj Jelia Care som assistansbolag, för din framtid ligger i dina händer och vi står gärna vid din sida och hjälper dig att nå målen.

Berätta för oss vad du har för önskemål och hur du vill ha din vardag. Berätta vilken assistans du behöver. Därefter skräddarsyr vi assistansen så att du inte bara blir nöjd, utan du ska bli överväldigad.

Vi har tillstånd från IVO att bedriva Personlig Assistans.

Jelia Care har tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg att bedriva personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till individer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning och som vill leva ett så drägligt liv som möjligt. Vi ger dig möjligheten att rekrytera dina personliga assistenter. Valet är ditt, och det är Du som bestämmer vem som ska hjälpa dig med dina önskemål och behov.
Vi på Jelia Care arbetar för att du som kund ska trivas hos oss tillsammans med dina assistenter och därmed få en ökad känsla av trygghet.

Att använda sina anhöriga som personliga assistenter kan för många kunder ge en stor känsla av trygghet. Det kan vara en förälder, ett syskon, barn eller en nära vän.
Du kanske t.o.m. vill ha en utomstående? Det är Du som väljer och vi på Jelia Care stöttar dig och ser till att du får rätt assistans.

  • Vi lyssnar på våra kunder!
  • Vi är tillgängliga dygnet runt!
  • Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning
  • Vi anordnar årliga evenemang/resor
  • Vi har fördelaktiga villkor för assistenter
  • Du bestämmer själv vem som ska arbeta som assistent