Nu söker vi en undersköterska eller ett vårdbiträde till våra kunder i hemtjänsten i Halmstad.

Vi bedriver hemtjänst i områdena: Andersberg, Linehed, Vallås, Söndrum, Nyhem, Centrum och Gustavsfält.

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom hemtjänst och ge god service och skapa en fin kontakt med våra äldre. Det är meriterande om du har arbetat inom hemtjänst eller äldreomsorgen, men inget krav.

För att vara lämplig för tjänsten ser vi att du har:

– Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)

– Körkort

Du arbetar med kunden i centrum och ser kundens behov. Som person vill du skapa fina relationer och ge god livskvalité till våra kunder. Det är en klar fördel om du är självständig och ansvarsfull. Tillträde snarast.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka redan idag!

Tjänsten är på deltid (timanställning).

B-Körkort är ett krav.

Om Oss

Jelia Care är ett vårdföretag som grundades år 2010. Vi erbjuder omsorgstjänster av högsta kvalitet. Vårt mål är att ge våra kunder möjlighet till en ökad livskvalitet. Vi ser varje enskild individ som unik där alla har sina egna önskemål och behov.
Vår värdegrund bygger på respekten för alla människors lika värde och den enskildes självbestämmande och integritet. Vårt bemötande bygger på ett helhetsperspektiv som tar hänsyn till sociala och kulturella aspekter så som bland annat kön, ålder, etnicitet och religion.

Vi utför biståndsbedömda service- och omsorgsinsatser (SoL) i Halmstads kommun samt personlig assistans (LSS) i hela Sverige.

Mejla din ansökan: info@jeliacare.se